diumenge, 13 d’octubre de 2013

Manuel Carrasco i Formiguera, una vida per la llibertat
El Centre Cívic de Ferreries acollirà l’exposició “Manuel Carrasco i Formiguera, una vida per la llibertat” fins a finals d’aquest mes.


El passat divendres es va inaugurar l’exposició sobre Manuel Carrasco i Formiguera al Centre Cívic de Ferreries.
L’acte fou presidit per l’alcalde de Tortosa, el Sr. Ferran Bel, el regidor de cultura, Joaquim del Pino i el Sr. Joan Cañada, secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals de la Generalitat de Catalunya.
75 anys després de la seva mort se celebra aquesta mostra on s’expliquen quins van ser els seus objectius nacionals per Catalunya i per quins valors va lluitar. També ens explica un resum de la seva vida i es poden observar alguns objectes particulars, així com una de les edicions de l’Estevet i un recull de fotografies amb la seva família.
L’exposició també compta amb un breu audiovisual que recull diferents imatges emotives de la vida de Carrasco i Formiguera, algunes d’elles, fins i tot juntament amb el president Companys.
La mostra es podrà visitar de 9:00h a 14:00h de dimarts a divendres i de 17:00h a 19:00h de dilluns a divendres.Redactat per: Irene López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada