dilluns, 23 de desembre del 2013

VIII edició de la Fira Jove de la Solidaritat







Del 13 al 14 de desembre es van celebrar les VI Jornades de Voluntariat Juvenil i la VIII edició de la Fira Jove de la Solidaritat.


Divendres, 13 de desembre es van presentar les VI Jornades de Voluntariat Juvenil, que van comptar amb la participació de més de 200 alumnes de 4rt d’ESO dels centres educatius de la ciutat. L’acte es celebrà al Pavelló Firal, on van fer una gimcana i l’assaig de la Flaixmob solidària amb La Marató de TV3.
La VIII edició de la Fira Jove de la Solidaritat va obrir les seves portes dissabte a les 10:30h al Saló de Plens de l’Ajuntament. La inauguració, va ser a càrrec de l’alcalde de Tortosa, el Sr. Ferran Bel; la Sra. Maria Teresa Marcelino, coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre, la Sra. Sara Romaguera, sotsdirectora del Campus de les Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili i de la directora de l’Escola Municipal de Teatre, Marga Julià.
Els visitants van poder visitar les més de 40 paradetes de les diferents entitats i ONG a la plaça de l’Ajuntament.
A les 11:30h es va fer la Flaixmob: Balla per La Marató a la plaça Barcelona, a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre i la col·laboració d’alumnes voluntaris d’ESO.
Al llarg de tota la jornada diferents grups corals, grups de jotes i associacions musicals de la ciutat, entre d’altres, van actuar a l’escenari de la plaça de l’Ajuntament.
A les 12:00h també es va fer un concert benèfic per La Marató de TV3 a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Tortosa, entre d’altres, al Teatre Auditori Felip Perdrell.


 Redactat per: Irene López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada