diumenge, 8 de febrer del 2015

Informar en zones de conflicte









La periodista Eulàlia Ferrer explica les seves experiències al Col·legi de Periodistes de les Terres de l’Ebre

“Informar en zones de conflicte”, és el títol de la conferència que la periodista i corresponsal de Catalunya Ràdio a les Terres de l’Ebre, Eulàlia Ferrer, ha efectuat dijous la tarda.
En una conferència, adreçada molt especialment al sector periodístic, l’Eulàlia Ferrer ha donat a conèixer algunes de els seves pròpies experiències al llarg d’aquests anys fent de corresponsal en els països en guerra i en continus conflictes.
Al llarg de la xerrada, la periodista ha volgut distingir una sèrie de vídeos i documentals de nivell internacional que considera importants, com és el cas del documental “Breaking the silence”.
D’altra banda, també ha explicat la importància de la feina dels “fixers”, aquelles persones que ajuden els periodistes occidentals en tot moment, i que molts d’ells també acaben treballant de periodistes en mitjans locals o al mitjà d’Al-Jazeera.
Finalment, ha volgut fer referència a 4 destacats periodistes com Eugeni Garcia o Enric González, entre d’altres i ha mostrat una de les fotografies dels conflictes bèl·lics més destacades de l’any passat.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 5 de febrer de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada