dissabte, 23 de maig del 2015

Presentació de la candidatura de CIU a Tortosa









Ferran Bel presenta l’equip que l’acompanyarà de cara a les eleccions municipals

El passat dimecres, l’alcalde de Tortosa i candidat de CIU a Tortosa, Ferran Bel, va presentar els detalls de la llista que l’acompanyarà a les properes eleccions als mitjans. Els últims detalls i la candidatura van ser aprovats dimarts al vespre en el marc de l’assemblea extraordinària de CDC i UDC Tortosa.
El grup de CIU ha apostat per una llista de continuïtat amb el projecte encapçalat per Ferran Bel en els darrers 8 anys de govern. Dels 12 regidors actuals, 8 d’ells segueixen al capdavant. No obstant però, cal destacar algunes baixes importants com ho són l’actual alcalde de l’EMD de Jesús, Pere Panisello, que ja va anunciar el seu comiat després de 27 anys de govern al poble jesusenc; l’actual regidora de Seguretat i alcaldessa de Els Reguers, Esther Vidal, que continuarà com a candidata a Els Reguers; la regidora de Mobilitat, Bea Viñuela i l’actual regidora i tinent d’alcalde d’Hisenda i Finances, Matilde Villarroya.
La primera tinent d’alcalde segueix sent la regidora d’Urbanisme i diputada al Parlament, Meritxell Roigé i la seguiran la tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis a les persones, Anna Algueró i el tinent d’alcalde de Promoció econòmica i Fires, Emili Lehemann.
D’altra banda, cal destacar algunes de noves cares com la regidora de cultura a l’EMD de Jesús, Dolors Queralt i l’alclde-president de l’EMD de Bítem, Josep Cugat. També cal mencionar la incorporació de 5 joves a la llista com ho són: Aitor Pérez-Codorniu, vicepresident d’Òmnium Cultural; Roger Pedret, Lídia Saura, Pau Cladelles i Maria Ardit.
La llista completa és la següent:
1-Ferran Bel
2-Meritxell Roigé
3-Anna Algueró
4-Emili Lehmann
5-Domingo Tomás
6-Dolors Queralt
7-Joaquim del Pino
8-Alfredo Ferré
9-Rosa Cid
10-Josep Cugat
11-Aitor Pérez-Codorniu
12-Roger Pedret
13-Maria Ardit
14-Àngel March
15-Lídia Saura
16-José Antonio Estíbalez
17-Matilde Villarroya
18-Esther Vidal
19-Víctor Ferrando
20-Bea Viñuela
21-Pere Panisello
-Suplents:
1-Joan Sanahuja
2-Ramon Valls
3-Lourdes Domènech
4-Susanna Gómez
5-Pau Cladelles

L’alcalde de Tortosa i candidat de CIU a Tortosa, Ferran Bel, va mostrar-se “molt satisfet d’encapçalar aquesta candidatura” i va dir que “és un luxe tenir aquest equip”. Va afegir que compta amb “gent amb solvència contrastada” com Josep Cugat o José Antonio Estíbalez i “amb noves incorporacions com Aitor Pérez-Codorniu i Roger Pedret”. Finalment, Bel va parlar d’una llista “transversal” i situada a “la centralitat”.
Al llarg de la setmana es presentarà el programa definitiu amb les propostes del grup de CIU.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 8 d’abril de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada