dimecres, 18 de maig del 2016

Acte d'homenatge a Rafel Panisello


Aquesta tarda la parròquia del Roser ha volgut retre un homenatge a Rafel Panisello, que ens va deixar aquesta passada setmana. Panisello va ser un íntegre col·laborador de l'Associació de Veïns de Ferreries i va estar vinculat a diferents entitats de la ciutat com la Banda Municipal, la Banda Juvenil, a la confraria de la Catedral, al Centro Aragonés o l'Orfeó Tortosí.

El portaveu de l'Associació de Veïns del barri de Ferreries ha destacat que "Panisello representava els valors que costen més de trobar a la societat" i ha volgut agrair a tots aquells que van estar d'acord en organitzar aquest acte, però, sobretot, a la seva família.
Per la seva banda, la tinent d'alcalde, Meritxell Roigé, va voler recordar que "Rafel era una persona que estava sempre al servei de la Banda Municipal, era un home bo i una gran persona que sempre volíem tenir al nostre costat" i que "estem molt agraïts per tot el que va fer a Tortosa". Ha explicat també que a l'octubre havia acordat amb l'alcalde el fet de recuperar les jotes dintre de les Festes de la Cinta.
El director de la Banda Municipal de Música de Tortosa, Juanjo Grau, ha recordat que "Rafel va demostrar estar agraït a la Banda quan va dirigir el Pasdoble de Tortosa en un acte al seu barri" i que "segur que Rafel Panisello està escoltant el seu reconeixement".

Tortosa, Terres de l'Ebre, 7 de novembre de 2015

Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada