dissabte, 15 de febrer del 2014

Inauguració de l'àrea de lleure al Passeig Ribera


Es mostra Àrea lleure via verda 2.jpg.
Nova àrea de lleure de Tortosa



S’inaugura a Tortosa un nou espai de lleure al Passeig Ribera per als ciutadans i tots aquells que facin ús de la Via Verda i del Camí Natural de Tortosa fins Deltebre.
 
Dijous, 6 de febrer, es va inaugurar aquesta àrea de lleure situada al Passeig Ribera i va comptar amb la presència de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i del regidor de Turisme, Alfredo Ferré.
El nou equipament compta amb taules i bancs a la vora del riu, dues papereres, una bomba pneumàtica a pedal per poder inflar les rodes de les bicicletes, un total de dotze estacionaments per a bicicletes i cinc màquines bio-saludables per fer exercici físic. Tot el mobiliari urbà que s’ha instal·lat és totalment sostenible.
A més, des del Consell Comarcal del Baix Ebre han elaborat un plafó d’informació turística sobre els itineraris de la Via Verda i la Val de Safan i dels allotjaments i restaurants de la zona.
L’actuació s’emmarca dintre del Pla de Foment Turístic de Tortosa que ha estat finançat per l’Ajuntament de Tortosa, conjuntament amb la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya. El cost total d’aquest equipament ha estat d’uns 17.000€.


Redactat per: Irene López.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada