divendres, 18 de juliol del 2014

Punt i final de la campanya de l'ANC "Signa un vot per la independència" a Tortosa






Els propers dies finalitzarà la campanya “Signa un vot per la independència” a la ciutat de Tortosa

La Festa del Renaixement, escollida com a darrer lloc on es durà a terme la campanya de recollida de signatures “Signa un vot per la independència”, dirigida per l’ANC, a la ciutat de Tortosa.
Des de la sectorial de Tortosa per la Independència s’ha volgut posar punt i final a la campanya aprofitant la celebració d’aquest gran esdeveniment.
Després de poc més de mig any de recollida de signatures a la ciutat, els propers dies 25 i 26 de juliol es farà la darrera recollida massiva que vol pretendre recollir el màxim nombre possible de signatures per tal d’arribar a la xifra proposada pel col·lectiu en l’inici de la campanya.
Per tot això, des de l’ANC es vol fer una crida a totes aquelles persones que encara no hagin tingut l’oportunitat de votar per donar suport a la consulta del proper 9 de novembre que ho facin aprofitant els dies de la festa.
A més, els carrers de la ciutat s’ompliran amb paradetes i visitants vinguts d’arreu, fet pel qual la campanya serà més reforçada.
La paradeta d’època de l’ANC estarà situada a l’extrem del carrer Sant Blai des de les 10:00h fins a les 20:00h durant el divendres i el dissabte de la festa.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 18 de juliol de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada