diumenge, 11 d’octubre del 2015

Enganxada dels cartells de la campanya electoral del 27-S






Tot i les inclemències meteorològiques, la major part dels partits polítics pengen els primers cartells de la campanya electoral la nit abans de l’11-S

A les 24:00h de la nit es va donar el tret de sortida a la campanya electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre, amb la tradicional presentació i enganxada de cartells als diferents punts habituats des del mateix Ajuntament.
La nit però, no va ser gaire lluïda, ja que, les inclemències meteorològiques van fer escurçar el recorregut previst per alguns dels partits, així com el retard en l’inici de l’enganxada dels cartells.
Els membres de la candidatura conjunta de Junts pel Sí es van trobar a la Plaça Barcelona per dur a terme l’inici de la campanya. Els diferents candidats de les Terres de l’Ebre van penjar simbòlicament els seus cartells de campanya en unes cordes que anaven de punta a punta de la mateixa plaça.
A l’acte, també s’hi van sumar els candidats simbòlics de la ciutat que van voler col·laborar-hi penjant el seu propi cartell de candidat. Uns cartells especials que l’organització de Junts pel Sí facilitava a tots aquells candidats simbòlics que ho sol·licitaven.
En acabar l’acte, la candidata número 8 per la demarcació de Tarragona, Meritxell Roigé, va explicar que “avui és una nit especial perquè comença la campanya que tant hem esperat” i que “aquest és el vot de la nostra vida”. Va afegir que “tots som els candidats de la revolta dels somriures” i que “estem molt il·lusionats en l’inici de la campanya i esperem poder viure molt millor al territori”.
Per la seva banda, el número 6 per la demarcació de Tarragona, Lluís Salvadó, va destacar que “només hi ha cinc cartells oficials i tota la resta són dels candidats simbòlics” i que “ens hem de convèncer en el fet que la independència és l’única via per poder arreglar els problemes”. Va explicar que “l’estat espanyol és el nostre principal problema” i que “aquestes eleccions només es fan una vegada a la vida”.
També va afegir que “la voluntat del poble català és construir el propi estat” i va recordar a la ciutadania que “des de Junts pel Sí busquem les solucions i sabem que l’única sortida és votar pel Sí el 27-S”.
Pel que fa a la resta de partits, cal destacar que els membres del PSC van presentar el cartell electoral a la plaça de l’Ajuntament, al igual que els membres de Catalunya Sí que es Pot.
Des de la CUP, van fer l’enganxada dels cartells per la ciutat la mateixa nit electoral i van fer-ne la seva presentació al Casal Popular Panxampla.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 10 de setembre de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada