divendres, 30 d’octubre del 2015

Toni Albà visita el municipi roquetenc






L’ANC organitza una xerrada i un monòleg amb Toni Albà a Roquetes

El Pavelló Poliesportiu de Roquetes va acollir el doble acte organitzat per l’ANC, amb la finalitat d’adreçar-se a totes aquelles persones convençudes i, sobretot, indecises en el procés d’independència de Catalunya.
L’acte va ser a càrrec de l’actor Toni Albà, que va presentar el seu llibre “Ser o no ser catalans” en el marc de la conferència que duia el mateix nom i que tenia per objectiu traslladar a l’espectador a l’obra de Shakespeare tot comparant-la amb el que s’està vivint a Catalunya amb un cert toc d’humor i acompanyada del relat de vivències del mateix actor.
Per posar punt i final a la jornada, Toni Albà, va interpretar el paper més característic del programa d’humor de “Polònia”, el de rei Joan Carles I, amb el monòleg “Audiència Ir-real”.
En declaracions posteriors, Toni Albà, explicà que “la cultura és el més important del poble català” i que el d’avui “és una acte d’amor de cara a les generacions futures”. Va reconèixer la “desinformació terrible” que sovint hi ha per part de la ciutadania i va explicar que “hem de convèncer els indecisos de cara al 27-S”. Va afegir que “l’endemà del 27-S s’haurà de treballar molt per aconseguir un estat solidari amb les pròpies infraestructures d’estat” i va adreçar-se als catalans dient que “no hi ha res guanyat, tenim por de perdre però hi ha molt a guanyar i no han d’escoltar les enquestes, sinó la seva consciència”.


Roquetes, 13 de setembre de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada