dissabte, 9 de novembre del 2013

VII Fira del Rovelló d'Alfara de Carles






El cap de setmana del 2 al 3 de novembre es va celebrar la VII edició de la Fira del Rovelló d’Alfara de Carles.
Dissabte dia 2, es va  fer l’obertura de la fira amb exposició i venda de productes d’ofici i alimentació de muntanya.
A les 12:00h es va fer la presentació del nou itinerari Panxampla, una ruta turística basada en la vida del bandoler alfarenc pels diferents carrers del municipi. Tots els participants a la ruta van tenir l’opció de guanyar el premi del sorteig d’una nit a l’allotjament per a dues persones al restaurant i hostal Pous de la Neu.
A partir de les 12:30h es va iniciar la recollida de les fotografies dels participants al VI Concurs de Fotografia i a les 20:00h es prestà el llibre “Barrancs, coves i avencs dels Ports”. La xerrada fou a càrrec del Sr. Carlos Martínez, president de l’Espeleoclub Tortosa.
El darrer dia de la mostra es va fer una actuació pels diferents carrers del municipi, anomenada “Perseguint a Panxampla”, a càrrec del Grup Traüt.
De 12:00h a 13:30h, els visitants de la fira van poder aprofitar la jornada de portes obertes del Museu Municipal per visitar l’exposició de dones en Marxa d’Alfara de Carles.
A les 19:00h es van lliurar els premis del VII Concurs del Rovelló i del VI Concurs de Fotografia.
A més, durant els dies de la fira, es van poder visitar altres exposicions, d’entre les quals en destaquen: l’Exposició dels rovellons i cistells participants al concurs, l’Exposició de les eines de treball al camp, l’Exposició de cabassos, cistells i tot tipus d’estris fets de cànem, anomenada “La Cabassera” i la Mostra d’animals de granja a l’Era de la Vila.

Redactat per: Irene López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada