dissabte, 9 de novembre de 2013

VII Fira del Rovelló dels ReguersEl cap de setmana del 2 al 3 de novembre, Els Reguers va acollir la VII edició de la Fira del Rovelló.
Dissabte, a les 18:00h es va dur a terme la inauguració de la fira a càrrec de la presidenta de l’Associació Platigot, la Sra. Margaret Nofre. L’acte també va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Tortosa, el Sr. Ferran Bel i l’alcaldessa dels Reguers, la Sra. Esther Vidal.
El mateix dia però, també s’inaugurà l’Exposició Fotogràfica “Els Ports”, d’Andreu Fontanet i es va presentar “La Marató de la Pauma”, a càrrec de l’Associació de Dones dels Reguers.
El darrer dia de la mostra es va poder gaudir d’una Demostració Gastronòmica, a càrrec de Platigot i de la “Ballada de Jotes”, en la qual van participar-hi diferents pobles de les Terres de l’Ebre.
A les 12:30h es va celebrar el sorteig dels Premis de la Ruta de Tapes “Anem al Rovelló”.
Aquest any, la fira va comptar amb prop d’una cinquantena d’expositors que van poder vendre els seus productes als visitants i gaudir de la fira amb tot moment. La majoria d’ells eren destinats als rovellons, als embotits i als productes típics de les nostres terres.
El que es pot ben assegurar és que en cap moment va mancar la gresca i la diversió per als més petits, ja que durant aquests dies van poder gaudir de diferents activitats com: la Gimcana Infantil, l’actuació musical de Lei Joglars d’Ebre, el Teatre al Carrer i la Xocolatada, entre d’altres.

Redactat per: Irene López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada