dissabte, 20 de setembre del 2014

XV edició del premi Ovidi Tobias "Dóna'm la mà"



El Menjador Social Mossèn Sol rep el premi d’aquest any

L’últim dia de les festes va tenir lloc la XV edició del Premi Ovidi Tobias “Dóna’m la mà” a l’Espai Sant Domènech.
La representant de l’Associació Mossèn Ovidi Tobias, Maria Acosta, va voler agrair la tasca feta des de les entitats tortosines, ja que si no fos per totes elles, no es podrien rebre aquests premis.
El premi d’aquest any va ser atorgat al Menjador Social Mossèn Sol, per la seva feina de col·laboració i ajut als més necessitats al llarg de tants anys.
El representant del Menjador Social Mossèn Sol explicà que “sense totes aquestes persones no seria possible disposar del Menjador Social” i que des del menjador “intentem donar la mà a les persones que més ho necessiten”. Finalment, també va voler agrair a l’Ajuntament de Tortosa, la seva col·laboració amb la subvenció per al Menjador Social.
En aquesta edició s’havien rebut més de 300 paperetes d’inscripció al premi, d’entre les quals hi va haver un total de 32 nominats.
Cal destacar també, que es va lliurar un diploma de reconeixement a les “Madres” del Reial Monestir de la Puríssima Concepció Victòria de Tortosa.
D’altra banda, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va referir-se a les diferents entitats que “no fan les coses només per un reconeixement però fan les coses pensant en la gent durant els 365 dies de l’any” i explicà que “aquest és un camí que hem de continuar en un futur”.
També va felicitar al Menjador Social Mossèn Sol tot dient-los que la seva tasca “és possible gràcies a Càritas i a les voluntàries i voluntaris que fan possible que es puguin lliurar els àpats a les persones necessitades”.
Bel va donar les gràcies al Bisbat de Tortosa per l’organització de l’acte i va recordar que “no és un dia de Festes de la Cinta que ens trobem per fer un reconeixement, sinó que el fem al llarg de tot l’any”.
Finalment, va animar la ciutadania a apuntar-se i fer-se soci de l’Associació Mossèn Ovidi Tobias i va agrair la feina a les entitats dient que “Tortosa sense la feina de les 32 entitats no seria la mateixa, seria una ciutat molt pitjor”.
Per concloure l’acte, l’Orfeó Tortosí va interpretar tres cançons.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 9 de setembre de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada