dijous, 19 de novembre del 2015

III Mostra de cerveses artesanes Ebre Beer 2015





L’Ebre Beer permet degustar un total de 60 tipus de cerveses artesanes

Dotze elaboradors de cerveses artesanes d’arreu de Catalunya, fins i tot de La Franja, i una àmplia diversitat de sabors van omplir de color els carrers Migdia i Arnes del barri de Ferreries.
Un dels seus organitzadors, Ferran Faiges, de Lo Gambusí, explicà que “la mostra pretén promocionar un producte desconegut i convertir-se en una mostra de reconeixement a nivell de Catalunya gràcies al seu contacte directe entre l’elaborador i el consumidor”. Va destacar també “l’important esforç econòmic per donar-la a conèixer”.
La mostra va comptar amb un total de 60 tipus de cerveses artesanes vingudes d’arreu del país com Rosita, Espiga, Rústica Bufona, Birrola, Badúm, Lo Gambusí o Hort del Barret, entre d’altres.
Tots aquells que van voler fer una degustació ho van poder fer comprant el tiquet de la mostra per 5€, que incloïa el tast d’una cervesa, una tapa, el programa de la mostra i el got commemoratiu.
Per la seva banda, l’altre organitzador, Jordi Garcia, de Tanins Vinoteca, va destacar “el fet que la tercera mostra ja està consolidada a la ciutat i tenim la intenció de créixer de cara a l’any vinent”. Ha recordat que aquesta és “una festa popular i familiar” i que “els consumidors estan molt contents amb el resultat”.
A més, va explicar que aquesta edició “compta amb una nova cervesa de Lo Gambusí, Fruits Season, una refrescant beguda elaborada amb cirera de Paüls”.
L’acte també va comptar amb la visita de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor de fires, Emili Lehmann, entre d’altres autoritats de la ciutat durant el matí.
La jornada va comptar amb altres activitats com la degustació de musclos del Delta, l’exhibició de jotes per part de l’escola de ball tradicional, Lo Planter, o el concert de Los Gitanets i el paiet Mauri i Ben Endins.
La tercera edició de l’Ebre Beer va tancar les seves portes amb una participació força elevada amb prop d’uns 2.000 visitants i amb gairebé 1.000 gots servits.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 19 de setembre de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada