diumenge, 20 d’agost del 2017

Es dóna el tret de sortida a la campanya electoral del 26-J amb l'enganxada de cartells





Els candidats ebrencs enganxen els cartells del 26-J a la plaça de l’Ajuntament

Ahir al vespre es va donar el tret de sortida de la campanya electoral de les eleccions espanyoles al Congrés dels Diputats i al Senat del proper 26-J.
L’acte, com ja és habitual, va tenir lloc a l’espai electoral habilitat de la plaça de l’Ajuntament.
El cap de llista per la demarcació de Tarragona al Congrés dels Diputats, Ferran Bel, va destacar que “en aquestes eleccions hem de votar tota la gent de Catalunya” i ens han de servir “per tenir més veu a Madrid i per poder expressar les preocupacions del nostre territori”. Va afegir que “aquesta campanya serà una campanya molt oberta amb una imprescindible col·laboració de tots els pobles i municipis, on es faran actes diversos”. Des de CDC destaca que “volem posar les urnes i a cada acte recollirem les propostes ciutadanes que ens facin arribar per fer més gran la nostra acció a Madrid”.
En aquest sentit, va recordar que “ara més que mai, el Govern i el president Puigdemont necessiten un ple recolzament des de l’àmbit institucional”.
Bel, va destacar que “aquests és el primer i últim cop que anem a unes eleccions sota les sigles de CDC i, per tant, volem fer una crida a totes aquelles persones que tenen sentiment convergent perquè ens recolzin també ara”.
Bel, va afirmar que “segur que no hi haurà un govern de gran estabilitat, però nosaltres ens centrarem en treballar en el mentrestant”.
Finalment, també va fer referència al CIS, tot dient que “a primers de maig, algunes de les seves enquestes deien que sortiria un resultat semblant i que algunes formacions quedaríem per darrera, com en el cas de Tarragona, que no ens donen cap diputat. Per tant, això ens ha de servir per estimular encara més la participació en els comicis”.
En el mateix sentit, va dir que “és un moment complicat i no ens podem resignar amb el què ens diuen” i que “el proper 26-J hem d’anar a votar pensant en clau de país, del procés i de futur, per poder millorar els nostres resultats a Barcelona, Lleida i Tarragona”.
Per la seva banda, el candidat d’ERC per al Senat de Tarragona, Miquel Aubà, va dir que “el d’ERC és l’autèntic vot útil per a les Terres de l’Ebre” i que “cal seguir defensant el territori des de Madrid tal i com hem estat fent en els darrers quatre mesos”.
El candidat del PSOE per la demarcació de Tarragona al Senat, Joan Sabaté, va dir que “els socialistes som la garantia d’un progrés social i econòmic a favor de la majoria”.
Per últim, el candidat d’En Comú Podem al Senat per Tarragona, Jordi Jordan, va demanar el vot “a tots aquells que volen un canvi polític i econòmic a l’Estat espanyol i que busquen el reequilibri territorial de les Terres de l’Ebre”.
Pel que fa a Ciutadans i el PP, no van presentar-se a l’enganxada de cartells a l’Ebre, atès que van preferir centrar la seva campanya a Tarragona des d’un inici.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 10 de juny de 2016


Redactat per: Irene López 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada