dimecres, 9 d’agost del 2017

Inauguració de la 72ª edició de l'Expoebre - Ebreambient 2016







Tortosa acull la 72ª edició de l’Expoebre, la Fira de les Terres de l’Ebre, i el 11è Saló Ebreambient

Expoebre - Ebreambient 2016, la Fira Multisectorial de les Terres de l’Ebre, ha obert les seves portes aquesta tarda i es podrà visitar fins l’1 de maig al Pavelló Firal de Tortosa.
En aquesta edició, la fira compta amb un total de 170 expositors que mostraran els seus productes dels sectors de turisme, emprenedoria, medi ambient, artesania, automòbil, agrícola industrial i serveis al llarg dels 10.000 m2 de superfície expositiva. A més, en aquesta edició, l’Ajuntament de Tortosa i Fira Tortosa han volgut posar en funcionament una nova marca per a la fira “La fira de primavera”, per tal de reforçar el caràcter lúdic del primer certamen primaveral de la ciutat.
Pel matí, el Pavelló Firal ha acollit les VII Jornades d’Emprenedoria dedicades a les noves tecnologies i a l’ecologisme.
A la tarda, el Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha inaugurat l’Expoebre i ha visitat les instal·lacions de la fira, juntament amb l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el president de Fira Tortosa i tinent d’alcalde de l’àrea de promoció econòmica i fires, Emili Lehmann i el director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, entre d’altres autoritats de la ciutat.
A la roda de premsa, el president de Fira Tortosa i tinent d’alcalde de l’àrea de promoció econòmica i fires, Emili Lehmann, ha dit que “després de tots els esforços, des de Fira Tortosa hem volgut anar un pas més enllà en el concepte tradicional de fira, i per això apostem per una proposta lúdica on el visitant se senti atret” i ha volgut destacar “la importància que tenen els expositors en aquesta fira multisectorial”.
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, s’ha sumat a les paraules de Lehemann, tot dient que “al segle XXI, les fires sectorials han d’evolucionar i innovar, han d’anar més enllà de l’opció del visitant de comprar un producte”.  A continuació, ha dirigit unes paraules de presentació del delegat del Govern i ha volgut destacar algunes de les properes actuacions que tindran lloc al municipi, com és el cas de l’edifici de les delegacions o el ja finalitzat aparcament soterrat del C/ Moncada.
Per la seva banda, el Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha començat el seu parlament dient que “és tot un goig poder inaugurar la fira”.
En aquest sentit, ha dit que l’expositor “ha de tenir un bon ull clínic per saber la quantitat de vendes, quin és el seu millor producte i si l’estada ha estat positiva o no”, ja que “el fet de participar en una fira és sempre un motiu de prestigi enmig d’un món altament competitiu”.
A més, ha remarcat la importància de les fires multisectorials, tot dient que “són un exemple del contacte humà i un aparador molt important per al país. L’Expoebre ha estat un exemple des de fa 72 anys del que és una fira imprescindible per a l’economia de Tortosa i de les Terres de l’Ebre en general”.
Finalment, ha volgut agrair la feina feta durant tots aquests anys a l’Ajuntament de Tortosa i, en especial, a Fira Tortosa.
Els ciutadans podran visitar l’Expoebre - Ebreambient 2016, la Fira de les Terres de l’Ebre, fins diumenge al Pavelló Firal de Tortosa, tot recordant que, un any més, l’entrada és gratuïta.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 28 d’abril de 2016


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada