dilluns, 13 de gener del 2014

Visita al pont del Mil·lenari, després de l'actuació de millora




El seu nou enllumenat reduirà el consum elèctric més d’un 70%.

El passat 7 de gener, el director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Xavier Flores, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i la tinent d’alcalde d’Urbanisme i Obres Públiques, Meritxell Roigé, van visitar el pont del Mil·lenari després de l’actuació de millora duta a terme pel Departament de Territori i Sostenibilitat.
Els treballs que es van finalitzar l’estiu passat, permetran reduir el consum elèctric de la infraestructura més d’un 70%. Aquesta millora tindrà un benefici per al baix consum -ha dit Flores- i millorarà la seguretat viària.
El director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, també ha dit que es redueix la contaminació llumínica i és un bon exemple dintre de la xarxa viària catalana.
En les seves declaracions, Ferran Bel ha explicat que “en aquestes millores no hi haurà tantes avaries” i que “és un bona solució tenint en compte el fet que s’emmarca en una situació de dificultat i de pocs recursos”.
L’actuació, que comptava amb un pressupost de 110.000€, ha permès l’adaptació de tota la instal·lació, la substitució dels llums existents per uns altres amb tecnologia LED, el condicionament dels elements de contenció lateral i la millora de la mitjana.
El nou enllumenat suposarà un estalvi econòmic de 20.000€ i es preveu que s’amortitzarà quatre anys després de la seva posada en funcionament.


Redactat per: Irene López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada