dimarts, 24 de juny del 2014

Inauguració de l'exposició Repòs





El Museu de Tortosa acull l’exposició fotogràfica Repòs, d’Ivana Larrosa

L’exposició pretén apropar-nos a la Sala de Reserva del Museu de Tortosa a través de les pròpies escultures del museu que no són exposades al públic.
La seva autora, Ivana Larrosa, vol copsar la memòria dels objectes i el pas del temps mitjançant la fotografia i les videoprojeccions.
L’obra de l’autora es troba exposada en diferents fundacions, museus i col·leccions d’àmbit europeu i ha rebut diversos premis. Amb la seva exposició, Repòs ha obtingut el primer premi Passanant Produeix 2013 i algunes de les imatges de la mostra han estat exposades al Museu Nacional d’Escultura de Valladolid.
Repòs, se centra bàsicament en les escultures emmagatzemades a la sala i en les seves condicions de conservació, tot mostrant-ne els sentiments i els gestos de les mateixes, sempre apaivagats pels materials que les embolcallen i les conserven, com el tissú o els policarbonats.
Des del seu lloc de la Sala de Reserva, les escultures suggereixen una sèrie d’emocions que són molt més rellevants a causa dels reflexos i les transparències dels materials que les cobreixen. Segons l’artista, aquests sentiments estan dirigits als mateixos autors de les obres com és el cas de Josep Alcoverro, Santiago Costa, Innocenci Soriano-Montagut o Agustí Querol.


Tortosa, 13 de juny de 2014


Redactat per: Irene López


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada