dimarts, 24 de juny del 2014

Presentació del nou circuit de salut







La Mancomunitat de Tortosa-Roquetes crea un circuit de salut de 3.000 metres que forma un triangle entre Tortosa, Jesús i Roquetes

Els municipis de Tortosa, Jesús i Roquetes disposen d’un nou circuit de salut que presenta un recorregut de 3.000 metres.
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas i l’alcalde de Jesús, Pere Panisello han estat els encarregats de presentar-lo.
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel n’ha destacat el fet que “aquest circuit de salut està completament senyalitzat i compta amb uns panells amb instruccions i recomanacions”.
També ha dit que “és un circuit que es pot escurçar” i que “complementa el carril bici amb la via verda”.
Per la seva banda, l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, ha explicat que el projecte ha tingut un cost total d’uns 9.920€ per a la Mancomunitat, tot i que bona part de la inversió ha estat finançada per la Diputació de Tarragona.
Ha remarcat que “és un circuit que uneix les tres poblacions” i que “és apte per a gent de diverses edats perquè és totalment pla”.
Pel que fa a l’alcalde de Jesús, Pere Panisello, ha volgut agrair “la iniciativa de la mancomunitat de senyalitzar el recorregut”. Ha explicat que “el circuit compta amb diversos bancs per poder seure i descansar” i que “hi ha uns panells amb recomanacions sobre la hidratació i els estiraments”.
El recorregut està senyalitzat específicament i té uns plafons informatius sobre el seguiment del circuit, les seves distàncies i les recomanacions sobre la salut i la pràctica esportiva segures.
Tot plegat es complementa amb un seguit d’exercicis d’escalfament, estiraments, recomanacions respecte la dieta i l’alimentació i també les explicacions d’una adient hidratació.
En total s’han instal·lat 22 elements d’informació i alhora, també s’ha instal·lat una senyalització horitzontal per indicar els punts d’informació existents.
Aquest circuit és totalment pla i es pot fer caminant, corrent o amb bicicleta, ja que està connectat amb la via verda. El seu itinerari es pot escurçar o allargar, tot complementant-lo amb el camí del Llorón.


Tortosa, 18 de juny de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada