dijous, 19 de març del 2015

Pere Panisello no repetirà com a alcldable a l'EMD de Jesús







Pere Panisello anuncia que no es tornarà a presentar com a alcaldable a l’EMD de Jesús

Després de 27 anys de trajectòria política, l’alcalde-president de l’EMD de Jesús, Pere Panisello, ha anunciat aquest matí que no es tornarà a presentar com a alcaldable a l’EMD de Jesús en les properes eleccions.
“Cal deixar pas a les persones que vénen amb ganes i estan preparades per seguir la feina feta durant aquests anys”, afirmava Panisello per referir-se al moment de posar punt i final en el món de la política.
Ha explicat també que ja feia temps havia comunicat aquesta decisió a l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i als regidors de l’EMD.
Al llarg de tots aquests anys, Panisello ha ocupat diferents càrrecs, entre els que destaca el d’alcalde-president de l’EMD, conseller comarcal, vicepresident de la Diputació de Tarragona, regidor de l’Ajuntament de Tortosa o president del consell esportiu.
Des de CIU de Jesús s’ha obert un període intern per tal de poder presentar les candidatures com a alcaldable per a les municipals. En un primer moment, ja es pot parlar d’un possible candidat, Víctor Ferrando, molt vinculat a l’actual govern i amb garanties de continuïtat.
Per la seva banda, Pere Panisello ha destacat que “és una persona ben formada i molt propera a l’equip actual i que de ben segur que sabrà elaborar un bon equip per treballar de cara al poble de Jesús”.
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, s’ha referit al possible candidat tot dient que “destaca per la continuïtat i la renovació”.
Entre els principals fets encapçalats per Pere Panisello, en destaquen la consolidació de l’EMD de Jesús, l’escola de música de Jesús, les entitats esportives i el circuit de salut, el punt jove o la dinamització de les diferents entitats jesusenques.
Finalment, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha volgut dirigir un especial agraïment a Pere Panisello tot dient que “ha marcat tota una època” i que “ha estat un referent de l’esforç i la complicitat” amb el poble de Jesús.
A més, a destacat la importància de la seva tasca, el seu caràcter tan proper amb la ciutadania, el fet d’haver estat al capdavant de l’EMD i el  seu compromís.


Jesús, Terres de l’Ebre, 9 de març de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada