diumenge, 1 de novembre del 2015

Acte de Junts pel Sí a Roquetes





“Hem estat capaços d’unir gent molt diferent per la independència”

Roquetes va acollir un dels actes de la campanya de Junts pel Sí al Pavelló Poliesportiu. L’acte va comptar amb la presència del cap de llista per la Demarcació de Tarragona, Germà Bel, de la número 8 per Tarragona, Meritxell Roigé, el número 6, Lluís Salvadó i el mateix alcalde de Roquetes, Paco Gas.
No obstant però, l’acte va tenir un simbolisme especial, ja que, va comptar amb la intervenció de l’actor Toni Albà que es trobava de visita al municipi roquetenc arran d’un acte organitzat la mateixa tarda per part de l’ANC.
Albà, va explicar que “el 9-N vam adonar-nos que érem molts els que volíem un país lliure” i que “ara ens tocarà treballar molt però ens endurem sensacions molt positives”. Va afegir que “el 27-S hem de votar a Junts pel Sí, l’única candidatura amb gent molt diferent que ha estat capaç d’unir-se per un únic motiu, la independència de Catalunya”.
Per la seva banda, Meritxell Roigé va destacar que “hem d’aconseguir tirar endavant un pla hidrològic que respecti el Delta i el riu Ebre” i que “a partir del dia 28 hem de seguir treballant per construir les infraestructures d’estat i tirar endavant aquest país”. Lluís Salvadó va explicar que “el seny català ens diu que hem de canviar de carril i d’estat i que la funció d’encaix de Catalunya dintre de l’Estat espanyol no arribarà mai” i que “per canviar les coses no n’hi ha prou en cridar molt”. Va afegir que “el camí està ple d’incerteses però per superar-les tenim la millor gent al nostre costat”.
Finalment, el cap de llista per Tarragona, Germà Bel, va destacar que “Catalunya és una terra on no importa d’on véns, sinó a on vas” i que “no hi ha cap llibertat nacional sense una llibertat institucional”. Va explicar que “si l’estat espanyol no pot canviar hem de canviar nosaltres” i que “s’han de tractar les persones com a ciutadans i no com a súbdits menors d’edat”. Va remarcar que “els diners no són del Govern, són de la gent que treballa i paga els seus impostos” i que “el no a Catalunya no s’administra, però a Madrid sí i sense contemplacions”.


Roquetes, Terres de l’Ebre, 13 de setembre de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada