dimecres, 18 de maig del 2016

III Fira de Tardor al barri de Ferreries






Tortosa acull una nova edició de la Fira de Tardor de Ferreries amb més d’una cinquantena de parades d’artesans i brocanters

El barri de Ferreries ha acollit aquest dissabte una nova edició de la Fira de Tardor de Sant Eloi. La mostra ha comptat amb prop de 50 parades d’artesans i brocanters, entre d’altres de productes artesanals i de la nostra terra.
Al llarg de tot el dia, els visitants han pogut gaudir de les parades i de les activitats que han tingut lloc durant la jornada, com és el cas del ball de bastons, un dels més tradicionals de Catalunya, i dels pastorets, a càrrec del Grup Embarcada.
El seu organitzador, Sergi Andreu, ha explicat que la fira “ha tancat amb molt bons resultats, sempre afavorits per l’estat d’ànim de la gent” i que “tot i notar-se la crisi, la participació dels artesans i brocanters ha estat massiva”. Andreu ha agraït també la col·laboració des de l’Ajuntament de Tortosa en l’àmbit logístic i de publicitat i ha recordat que “aquestes iniciatives són un reconeixement per al comerç del barri”.
Des de l’Associació de Veïns del barri de Ferreries s’ha valorat molt positivament la III edició de la Fira de Tardor de Sant Eloi. Els membres de l’Associació encoratgen la ciutadania a visitar la mostra i a fomentar-la de cara a les properes edicions.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 7 de novembre de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada