dissabte, 3 de gener del 2015

22ª edició del Nadal Jove a Tortosa







Tortosa acull una nova edició del Nadal Jove, el 22è Saló Infantil i Juvenil

El Pavelló Firal de Tortosa acull una nova edició del tradicional Saló Infantil i Juvenil. El parc ha obert les seves portes aquesta tarada i l’acte inaugural ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor de Joventut, Alfredo Ferré o l’organitzador del Saló, Josep Gasulla.
Aquest any, el Nadal Jove té una quinzena de tallers, entre els quals hi destaquen el rocòdrom, el minigolf de la cucafera, els diferents inflables, el pintacares, el circuit de karts, el de seguretat vial o el de les pintures rupestres, entre d’altres.
Al llarg de tots els dies, els més petits podran gaudir d’altres activitats com el taller de Castellers de Tortosa, el Gran Bingo del Nadal Jove, la Xocolatada, el Caga Tió o l’actuació del pallasso Muniatto.
L’acte ha finalitzat amb l’entrega de premis del Concurs de dibuix, que va comptar amb la col·laboració de la llibreria “La 2 de Viladrich”.
El Nadal Jove estarà obert fins el 2 de gener de 10:30h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h.
Cal esmentar que els dies 21, 22, 23, 25 i 1 només estarà en funcionament per la tarda i el 31, pel matí.
El preu de l’entrada és de 2€ pels adults i 4€ pels nens. Les famílies nombroses i les persones amb disminució, optaran a la tarifa reduïda de 2€.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 21 de desembre de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada