dimecres, 7 de gener de 2015

Concert de Nadal Cor Flúmine tres generacionsEl tradicional Concert de Nadal del Cor Flúmine tres generacions, s'interpreta a la Parròquia del Roser
La Parròquia del Roser va acollir el tradicional concert de Nadal del Cor Flúmine, tres generacions, un cor fundat l'any 1996 amb la seva vocació pel cant coral. El concert ha comptat amb un nombós públic.
El cor ha estat el fundador del projecte "El Cau de la Música, tothom pot cantar!", on s'hi torben les 3 generacions del Flúmine: el Petit Cor Flúmine, el Jove Cor Flúmine i el Cor Flúmine.
Les seves directores són Maria Lombarte i Rosa Caballol.
Entre les cançons del concert nadalenc, cal destacar-ne la "Cançó de bres per a una princesa negra", interpretada per Petit-petit Cor Flúmine; "Màgica Nit", interpretada pel Cor Flúmine; "Jingle Bells", interpretada pel Jove Cor Flúmine o "l'Himne de la Infància", que ha estat la darrera cançó del cor, interpretada per les tres generacions del Cor Flúmine.
Per concloure el concert, i en homenage a  la Parròquia del Roser, tots els cantants i el públic van cantar a l'uníson el Cant de la Mare de Déu del Roser.


Tortosa, Terres de l'Ebre, 21 de desembre del 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada