diumenge, 11 de gener del 2015

Tortosa també s'ha sumat a l'acte de condemna de l'atemptat terrorista de París






El Col·legi de Periodistes i la Corporació Municipal han donat suport a les víctimes de l’atemptat contra Charlie Hebdo

Aquesta tarda, el Col·legi de Periodistes de les Terres de l’Ebre també s’ha sumat a la convocatòria del Col·legi de Periodistes de Catalunya, tot fent una concentració al davant de la seva seu, a la Plaça Ramon Cabrera, de Tortosa.
Els periodistes ebrencs, i especialment els tortosins, en ple, així com també les autoritats de la ciutat i la resta de la Corporació Municipal, s’han afegit a l’acte de condemna de l’atemptat terrorista contra el setmanari satíric “Charlie Hebdo”, de París.
La presidenta del Col·legi de Periodistes de les Terres de l’Ebre, Sílvia Tejedor, i el vocal de la junta del Col·legi, Andreu Caralt, han estat els encarregats d’efectuar la lectura del manifest en suport de les víctimes, i els seus familiars, de l’atemptat de París del passat dia 7.
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, juntament a la resta de regidors i membres de la Corporació Municipal, també han volgut afegir-se a l’acte de concentració.
Després de la lectura del manifest, tots els assistents han dedicat un minut de silenci a totes les víctimes de l’atemptat terrorista i han reivindicat el dret a la llibertat d’expressió, sota el lema “Tots som Charlie”.
Finalment, els assistents han pogut expressar el seu condol tot signant al llibre que el Col·legi de Periodistes ha posat a disposició de la ciutadania.
Tots aquells ciutadans que no hagin tingut l’oportunitat de poder signar, ho podran fer al llarg d’aquesta setmana i la vinent a la planta baixa de l’Ajuntament de Tortosa.
A l’acte també han assistit representants de la societat civil, així com els representants de les associacions de l’ANC Tortosa x la Independència, la PDE i Òmnium Cultural, entre d’altres representants dels partits polítics.
Des del Col·legi de Periodistes s’ha valorat molt positivament l’èxit d’assistència, tenint en compte que es tractava d’una convocatòria d’urgència i difosa, principalment, per les xarxes socials.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 8 de gener de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada