diumenge, 25 de gener del 2015

Tortosantic, la 1ª fira del col·leccionisme i les antiguitats a les Terres de l'Ebre






Tortosa acollirà la primera fira del 2015 els propers dies 6, 7 i 8 de febrer

El calendari firal de la nostra ciutat s’eixampla per rebre “Tortosantic”, la primera fira del col·leccionisme i de les antiguitats d’aquestes característiques a Catalunya.
La fira està organitzada per l’empresa Llobregat Serveis Firals, una empresa amb més de 20 anys d'experiència, que organitza vuit fires d'antiguitats arreu de l'Estat (Madrid, Cantàbria, Múrcia, Astúries, Navarra i Euskadi), entre les quals, ara s'hi afegeix Tortosa.
L'alcalde ha afirmat que aquest és un nou exemple de col·laboració públic-privada i ha fet notar que és l'única fira d'aquesta temàtica a les Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona. De la seva banda, el responsable de Llobregat Serveis Firals ha explicat que es tracta d'una fira de l'estil de "mercat ràpid d'antiguitats, amb molt arrelament a França.
"Tortosantic" tindrà un total de 25 expositors i unes 20.000 peces exposades. El preu d'entrada serà de 3 euros, gratuïta per a menors de 14 anys. Un dels tres dies de fira serà d'accés gratuït per a tothom. Josep Maria Camps ha afegit que la seva voluntat és consolidar aquesta nova fira, que tindrà caràcter anual.
El fet d’incorporar aquest nou certamen en el calendari firal de Fira Tortosa, implica l’oportunitat de poder ser un referent al nostre país i poder obrir-se al mercat de les antiguitats.
A més, des de l’Ajuntament de Tortosa es vol apostar per la consolidació de noves ofertes firals que promocionin la ciutat arreu del territori i ajudin a dinamitzar l’economia local i territorial.
"Tortosantic" es podrà visitar els propers dies 6, 7 i 8 de febrer al Pavelló Firal de Tortosa, on s’espera que, com en la resta de mostres de la ciutat, aculli força visitants en la seva I edició.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 21 de gener de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada