dijous, 14 de juliol del 2016

Torna la Pista de Gel a Tortosa






La pista de gel s’eixampla fins als 280m2 i estarà coberta

Després de l’èxit assolit l’any passat amb la instal·lació d’una pista de gel a la Plaça de l’Ajuntament de Tortosa, la Federació Comercial i de Serveis de Tortosa, Tortosa+, ha tornat a instal·lar-la per tal de dinamitzar el comerç de la ciutat durant la campanya de Nadal i Reis.
La pista tindrà un aforament de 55 persones, ja que s’eixampla dels 200m2 als 280m2, a més de millorar la seva il·luminació. La superfície també presenta d’altres millores com és el cas de la seva coberta que permetrà conservar millor la temperatura que requereix el gel d’aquesta i serà més segura en cas de possibles inclemències meteorològiques.
D’altra banda, també compta amb la participació del Club de Patí Dertusa que disposarà de monitors especialitzats a sobre de la pista al llarg de tots aquests dies.
La dinamitzadora comercial de l’Agrupació Centre Comerç de Tortosa, Montse Llorca, ha explicat que “l’aposta de la pista de gel de l’any passat va ser molt arriscada però el resultat final va ser molt satisfactori”. Ha destacat que “aquest any disposem d’una pista protegida de les inclemències, amb una zona de lloguer de patins més gran i amb una superfície més gran on hi poden entrar 15 persones més que l’any passat per torn”.
Per la seva banda, el regidor de Fires i de Comerç, Emili Lehmann, ha destacat que “cal incrementar la gent per superar l’èxit assolit l’any passat” i que “la pista està vinculada amb els comerços de la ciutat i la fira de Nadal que oferiran vals de descompte”.
Aquesta iniciativa ha estat promoguda per més de 800 empreses de l’àmbit comercial i de la restauració i compta amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa, la Diputació de Tarragona, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, el Consell Esportiu del Baix Ebre, el Club de Patí Dertusa i el Comerç Tortosa Centre.
Es tindrà l’oportunitat de poder patinar al llarg de mitja hora per un preu de 6€ i, a més, els comerços de la ciutat oferiran vals de descompte de 2€ per als seus clients i l’Exposició de Clics de Playmòbil de la Fira de Nadal, descomptes d’1€. Des de l’organització també s’aplicaran descomptes a totes aquelles persones que acudeixin a la pista amb els seus propis patins de gel.
A més, també han informat que durant els primers 10 o 15 dies de funcionament de la pista de gel, on encara hi ha classe a les escoles, aprofitaran un conveni amb el Consell Escolar del Baix Ebre per tal de convidar les escoles a visitar-la i poder familiaritzar-se amb els patins de gel.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 6 de desembre de 2105


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada