divendres, 8 de juliol del 2016

Inauguració de la VIII Fira de Nadal al Nucli Antic




La fira compta amb una seixantena de paradetes i amb la novetat de l’exposició de Clics

Tortosa va acollir, del 4 al 6 de desembre, la VIII edició de la Fira de Nadal al Nucli Antic que aquest any va comptar amb una seixantena d’expositors que van oferir els seus productes als visitants, des d’embotits i torrons, fins a tot tipus d’elements decoratius.
L’acte inaugural tingué lloc divendres a la tarda i va comptar amb la presència de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el tinent d’alcalde de promoció econòmica, comerç i fires, Emili Lehmann, que van dur a terme l’encesa de l’enllumenat nadalenc de la ciutat i van visitar alguns dels estands expositius.
En les posteriors declaracions, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, explicà que “tot i ser un cap de setmana molt intens, l’encesa de l’enllumenat de Nadal ens dóna l’entrada a les festes nadalenques” i que “aquesta ja és una fira que està absolutament consolidada”. Va mostrar-se molt agraït amb la col·laboració habitual de l’Associació de Veïns del Nucli Antic i de la regidoria de fires.
També cal destacar que al llarg d’aquests dies, la ciutadania va poder visitar l’Exposició de Clics de Playmòbil que va tenir lloc a l’Espai Multiusos de la Plaça de l’Absis o l’Exposició “Cent Anys del Vapor Anita”.
A més, els més petits de la casa van poder participar en les diferents activitats de la fira com la Xocolatada popular, les atraccions infantils, el Caga Tió, a càrrec de la companyia de teatre Rovell d’Ou o el “VII Concurs de Postals de Nadal”, a càrrec de Legna Fotògrafs Freelance, entre d’altres.
L’edició d’aquest any ha tancat les seves portes amb una xifra de visitants força aproximada a la de l’any passat.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 6 de desembre de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada