diumenge, 20 d’octubre de 2013

18ª edició de l'Ebreokasió

Inauguració de la fira Ebreokasió

Visita de les autoritats a la mostraDel 18 al 20 d’octubre, Tortosa acollirà una nova edició de la fira del vehicle d’ocasió, Ebreokasió.

El passat divendres 18 d’octubre es va inaugurar la 18ª edició de l’Ebreokasió al pavelló firal de Tortosa.
La inauguració va ser a càrrec del president de la Cooperativa de Transports de Tortosa (COTRAT), David Bladé, per commemorar el 50è aniversari de la cooperativa. També va comptar amb l’assistència del tinent d’alcalde de promoció econòmica, comerç i fires, Emili Lehmann, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i el president de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, entre altres membres del consistori.
El Sr. Lehmann digué que “aquest és l’any que tenim més fires i des de Fira Tortosa esperem que vingui més gent a visitar-la”.
El president de COTRAT va voler fer referència a la situació actual dient que “s’han de buscar altres coses, en aquests temps que vivim, i un bon exemple és aquesta fira”. També va mostrar l’agraïment pel fet de representar l’Ebreokasió en la seva nova edició i va desitjar que “vagin molt bé les vendes i que hi assisteixi molta gent”.
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel va agrair la feina que han fet des de Fira Tortosa “perquè no és fàcil fer una fira i menys, en temps de recessió econòmica”. També va fer un reconeixement als expositors, ja que, segons Bel, “gràcies a ells es fa la fira”.
Pel que fa a la mostra, es podrà visitar els tres dies de 10:30h a 14:00h i de 16:30h a 20:30h.
Aquest any, amb motiu del 50è aniversari de COTRAT, es comptarà amb una exposició fotogràfica sobre la història de la cooperativa, que va estar exposada al Teatre-Auditori Felip Pedrell durant les Festes de la Cinta. A l’Ebreokasió també hi haurà una activitat a l’exterior del recinte, organitzada per Mapfre, i que consistirà en realitzar autodiagnòstics gratuïts als vehicles.
A més, de nou es podran consultar les ofertes dels expositors des del web ebreokasio.cat, que ha posat a disposició Fira Tortosa.


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada