dimarts, 29 d’octubre del 2013

Vaga d'educació










El passat 24 d’octubre es va convocar una vaga d’educació general a tot l’estat en contra de la llei Wert, la LEC i la política de les retallades i es van convocar diverses manifestacions.

Les Terres de l’Ebre també van participar en la vaga i a les 18:30h, membres de la FaPaC de tot el territori, professors, estudiants, pares i mares i  alguns sindicats com CCOO i USTECS-STEs, entre d’altres, van participar a la multitudinària manifestació de la ciutat de Tortosa.
La manifestació estava convocada a la Plaça de la Família, però després de que els mossos d’esquadra no hi donessin el permís, es va haver de començar des de la Plaça del Bimil·lenari.
Es calcula que hi van participar prop de 2000 persones amb clams i pancartes en contra de la LOMCE, la LEC, les retallades i alguns polítics.
La manifestació va finalitzar a la Plaça de l’Ajuntament, on van tocar els tambors en símbol de protesta els músics d’una colla de batucada i on es dugué a terme la lectura del manifest.
D’altra banda, pel matí també es va organitzar una altra manifestació, aquesta però, va ser convocada pels sindicats d’estudiants.
La manifestació va sortir a les 12:00h de la Plaça Alfons XII, va transcorre pel carrer St. Blai, Plaça Agustí Querol, Avda. Generalitat fins a la Plaça Barcelona, on un membre del sindicat d’estudiants va fer la lectura del manifest. Es calcula que hi van assistir unes 250 persones.


Redactat per: Irene López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada