dimecres, 9 de març del 2016

Inauguració de l'Ebreokasió 2015



 


El 17 i el 18 d’octubre, Tortosa va acollir la 20ª edició del vehicle d’ocasió, Ebreokasió

Dissabte es va inaugurar la 19ª edició de l’Ebreokasió al pavelló firal de Tortosa, a càrrec del president de Fira Tortosa, Emili Lehmann; l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i el director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, entre altres membres del consistori.
El president de Fira Tortosa, Emili Lehmann va dir que “des de Fira Tortosa volem que la fira sigui de llarg recorregut i des de l’Ajuntament es té la voluntat de tirar-la endavant” i que “cal participar i col·laborar perquè la fira sigui visata amb bons ulls de cara al mercat”.
Lehmann va dir que “malgrat la dificultat econòmica no s’ha notat gaire en la xifra de vendes, ja que segueixen sent satisfactòries” i va mostrar-se esperançat en dir que “des de Fira Tortosa s’espera que vinguin més visitants que l’any passat i vagin molt bé les vendes”.
L’any passat el preu de venda va estar prop dels 11.000€. Aquest any, la fira compta amb un expositor més i amb un total de 200 vehicles exposats.
 D’altra banda, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha volgut agrair “l’esforç dels concessionaris i de l’Ajuntament de Tortosa alhora d’organitzar la fira” i va desitjar que “esperem que vagi una mica millor que en la passada edició”.
També va reconèixer la feina i el servei de Fira Tortosa “que ha estat treballant en situacions molt complicades i difícils” i que esperen que “la suau recuperació pugui arribar als altres sectors”.
La fira que es va posar visitar durant el cap de setmana, va tancar les seves portes amb un increment d’un 43% en les seves vendes, respecte l’any passat. A més, els vehicles venuts han augmentat un 9,8% més que l’any passat, amb un total de 35 cotxes venuts que han generat un volum econòmic de 392.600€.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 17 d’octubre de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada