diumenge, 23 de març del 2014

Inauguració de l'exposició fotogràfica "Senegal"




S’ha inaugurat l’exposició fotogràfica “Senegal” que presenta fotografies del fotògraf ebrenc Josep Pinyol

Es va inaugurar l’exposició “Senegal” que compta amb un recull d’algunes de les millors fotografies del jove fotògraf Josep Pinyol, quan amb només 15 anys, va marxar al Senegal a fer aquestes fotografies, que de ben segur que aconsegueixen transmetre sentiments diferents.
A la presentació hi van assistir les autoritats de la ciutat, l’autor i el senador Josep Maldonado.
El regidor de cultura, Joaquim del Pino fou l’encarregat de presentar la mostra i  explicà que amb ella “aconseguim tenir una imatge totalment diferent d’aquest país” i va agrair la col·laboració per fer possible el projecte a l’artista de Tivenys.
El senador Josep Maldonado, es manifestà com a “seguidor de l’artista perquè té una vessant solidària que el va encisar”. També va dir que “és un bon fotògraf perquè transmet els sentiments molt bé”.
A continuació, l’autor de la mostra, Josep Pinyol explicà el motiu de fer aquesta exposició i va explicar que primerament s’havia fet a l’antiga fàbrica de l’Estrella Damm de Barcelona, amb moltes més fotografies i va ser llavors quan l’Ajuntament va voler apostar per dur-la a Tortosa.
Finalment, l’alcalde de la ciutat, Ferran Bel, digué que “comporta molta il·lusió veure que una persona jove faci una feina com aquesta” i va voler agrair la feina de Josep Pinyol i el Departament de Cultura de les Terres de l’Ebre per haver fet possible l’exposició dintre del marc del Museu de Tortosa. També tingué un record per tota la comunitat senegalesa de Tortosa que van participar en el rodatge de l’espot de l’exposició i va agrair a la gent la seva assistència.
L’exposició es podrà visitar a la Sala Antoni Garcia del Museu de Tortosa fins el 26 d’abril.


Tortosa, 15 de març de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada