dimecres, 26 de març de 2014

Vermut per la Independència a Tortosa
 

Tortosa per la Independència va rebre Carme Forcadell en l’acte “Vermut per la independència”, celebrat dintre del marc de la campanya “Signa un vot per la independència”

El parc municipal va acollir l’acte “Vermut per la independència”, que va acollir prop d’unes 500 persones. La jornada al voltant de la independència va ser del tot festiva i pretenia ser un reclam per a la campanya “Signa un vot per la independència”, organitzada des de l’ANC.
Membres de Tortosa per la Independència, i altres assemblees territorials, van organitzar un servei de barra on tots aquells que ho desitgessin, podien adquirir vermut i pica-pica, només comprant un tiquet que incloïa la participació en el sorteig d’un lot de productes independentistes de l’ANC.
L’acte comptà amb la presència de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, que va fer uns parlaments per tal d’animar a tots a col·laborar en el procés català. Expressà que “aquest any serà un any històric” i “no hem de caure en provocacions perquè hi sortirem perdent”. Es mostrà satisfeta amb el resultat de la Recollida Intensiva, dintre de la campanya “Signa un vot per la Independència”, duta a terme a tota Catalunya, i que en molts municipis, com és el cas de Tortosa, ha comptat amb el suport de l’AMI, l’Associació de Municipis per la Independència.
Forcadell, també va referir-se a l’encaix de la consulta del poble català dintre de l’Estat espanyol, dient que “no és una qüestió jurídica, sinó de voluntat política” i afegí que “les lleis s’adapten per a que es pugui dur a terme aquesta voluntat política”.
En finalitzar el discurs de Carme Forcadell, intervingueren els coordinadors de Tortosa i de la territorial i a continuació es va fer el sorteig.
D’altra banda, El bus CAT va participar en la jornada lúdico-festiva i instal·là tres paradetes de marxandatge independentista (samarretes, polseres i les conegudes “VamCat”, les vambes d’estelades).
Tots aquells que van voler, van poder pujar al bus i fer-se fotos.
A més, a l’acte també hi va haver una paradeta de marxandatge de l’ANC, organitzada per Tortosa per la Independència i les taules del “Signa un vot per la independència” que van aplegar força gent.
El dia anterior a la jornada, es van situar diversos punts de la campanya al llarg de la ciutat, així com en algunes EMD’s del territori o d’altres pobles que també hi van participar. Com que el municipi de Tortosa va comptar amb el suport de l’AMI, se’n va posar un als porxos de l’Ajuntament.
Des de l’Assemblea Nacional Catalana, se seguiran organitzant actes de caire festiu fins a la celebració de la consulta catalana.


Tortosa, 23 de març de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada