dijous, 13 de març del 2014

Presentació del llibre "Reiniciant Europa"







Es presentà el llibre “Reiniciant Europa” de Marc Guerrero a Tortosa

L’acte, celebrat a la Cambra de Comerç de la ciutat, va acollir força gent i comptà amb la presència de les autoritats i de l’alcalde, Ferran Bel, que fou l’encarregat de presentar el llibre juntament amb el seu autor.
En la seva intervenció, Bel va explicar que “les eleccions europees són importants perquè és on es decideix l’Europa del futur” i que aquesta “és important per determinar la planificació hidrològica de l’Ebre”.
A continuació, l’autor del llibre, Marc Guerrero va agrair la invitació i explicà que s’està preparant una edició en anglès per a aquest Sant Jordi.
Va voler definir el llibre com “un manual d’autoajuda d’Europa” que consisteix en analitzar la realitat de manera detallista.
Aquest llibre ens parla del valors i consta de quatre temes importants (pensar, ser, viure i fer).
Sobre el primer, Guerrero explicà que “ens parla del pensament complex i rigorós davant del que hem de fer” i també va dir que tenim “un accés de lleis que avorreixen o ofenen a la ciutadania”.
En el segon tema, ser, ens vol parlar de tot allò que ens uneix als europeus i pel que fa al de viure, mostra una anàlisi del món al 2050 on, segons l’autor, hi haurà una evolució tecnològica que comportarà canvis socials i on el valor de l’economia monetària es canviarà pel valor de l’intercanvi.
Finalment, explicà en què consisteix el darrer apartat del llibre, fer, on tracta del destí comú de tots els europeus i explica el que cal per reiniciar Europa.
El llibre, a més, consta dels comentaris de cinc autors importants situats en el marc europeu.
En acabar l’acte, tots els assistents van poder comprar el llibre i endur-se’l signat per l’autor.
Tortosa, 7 de març de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada