divendres, 7 de març del 2014

Presentació del nou audiovisual de la Setmana Santa




Ahir es dugué a terme la presentació del nou audiovisual de la Setmana Santa al Centre d’Interpretació de la Setmana Santa

El Centre d’Interpretació de la Setmana Santa va presentar el nou audiovisual que mostra les diferents processons de la ciutat, tot destacant-ne els trets més característics d’aquestes i mostrant els seus recorreguts.
L’audiovisual, obra del Sr. Àlex Panisello, vol ser una eina més per a promocionar la ciutat de Tortosa al territori i alhora, donar a conèixer la Setmana Santa tortosina a tots aquells turistes que tinguin l’oportunitat d’anar a veure el centre. D’altra banda, també estarà a l’abast dels ciutadans que el vulguin visitar.
L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de l’Agrupació de les Confraries de la Setmana Santa, Cinta Fontanet, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i el regidor de turisme, Alfredo Ferré.
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, explicà que l’audiovisual “permetrà visualitzar els diferents actes que es fan a la Setmana Santa”. També va dir que “permetrà conèixer alguns aspectes encara desconeguts, com la processó del Diumenge de Rams” i que “mostra la peculiaritat i la singularitat de la Setmana Santa tortosina”.
Bel va voler agrair la feina i l’esforç que fan les confraries i felicità el Sr. Àlex Panisello pel seu treball.
Finalment, va expressar que “amb el nou carrer Montcada, el Centre d’Interpretació de la Setmana Santa guanyarà molt”.
Per la seva banda, la presidenta de l’’Agrupació de les Confraries de la Setmana Santa, Cinta Fontanet, explicà que “aquest audiovisual també donarà a conèixer els diferents passos de les processons, que són un patrimoni tortosí ric i gran”. També va agrair la feina a les confraries i a l’Ajuntament de Tortosa.
En l’acte també es va comunicar que properament es podrà visualitzar el nou audiovisual a través de les xarxes socials.


Redactat per: Irene López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada