divendres, 7 de març del 2014

Presentació de la millora de la senyalització turística






L’Ajuntament de Tortosa presenta una millora de la senyalització turística del nucli antic

Dimecres 5 de març, el regidor de turisme, Alfredo Ferré i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel van presentar la nova senyalització turística per als visitants del nucli antic que consta de la incorporació de 140 nous indicatius, una vintena de plànols i deu pals.
Aquesta senyalització permetrà la informació dels nous equipaments de la ciutat, així com la millora d’aquesta, com en el cas de l’oficina de turisme.
A més, l’ampliació del itineraris, com el del Passeig de Ronda permetrà una millor accessibilitat als carrers de la ciutat i escurçarà els recorreguts.
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel ha explicat que “al casc antic hi haurà itineraris més clars i referències que comportaran curts desplaçaments”.
També ha explicat que “aquesta actuació està dins de l’àmbit turístic i vol modificar l’anterior senyalització de finals del 2010”.
El projecte ha estat finançat mitjançant el Pla de Foment Turístic, la Taxa Turística de l’Ajuntament i de la Direcció General de Turisme. En total, aquesta actuació ha tingut un cost de 14.961€.


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada