dimecres, 13 d’agost del 2014

Nova oferta turística per conèixer els diferents espais de la Guerra Civil




L’empresa Terra Enllà presenta una nova oferta de visites turístiques a la Tortosa de la Guerra Civil

La ciutat de Tortosa és un dels nous escenaris de la Guerra Civil que s’incorporen a la ruta turística dels espais de la Batalla de l’Ebre que ofereix l’empresa Terra Enllà per totes les Terres de l’Ebre i el Priorat.
La proposta ha estat una iniciativa del periodista Andreu Caralt i de l’antropòloga Maite Hernández, que van presentar la seva primera visita el passat 26 de juliol, en motiu de la Festa del Renaixement.
La ruta recorre els diferents indrets més rellevants durant la Guerra Civil i especialment tots aquells llocs més bombardejats. Alguns d’aquests escenaris són l’antic pont del Ferrocarril, el Pont de l’Estat, l’església del Roser, el Mercat Municipal, l’edifici de l’Ajuntament i el carrer Pescadors, la Catedral o la Plaça dels Dolors.
Es tracta d’una visita guiada totalment cultural i didàctica que engloba un públic ben divers, passant per l’àmbit familiar i acabant amb aquells que hi tinguin un especial interès cultural.
A més, la proposta vol donar una visió diferent fixant-se amb altres aspectes menys coneguts però importants com ho són el rol de la dona, el dolor de les víctimes, la societat, els costums, els exiliats...
Els seus impulsors van informar que de cara a les Festes de la Cinta es faran unes visites guiades més ampliades on es visitarà el Convent de Sta. Clara o el refugi antiaeri de la Catedral. Els horaris seran a les 10:00h i a les 17:00h, tot i que la resta de mesos, es farà igualment a les 10:00h i a les 19:00h.
L’empresa Terra Enllà va estrenar el seu nou web www.terraenlla.com, on es podran fer les reserves. El preu per adults és de 6€, pels nens entre 12 i 16 anys és de 3€, mentre que per als menors de 12 anys és gratuït.
Per a més informació poden dirigir-se al telèfon 636679969 o bé enviar un correu a l’adreça terraenlla.guiatges@gmail.com.
Per la seva banda, el regidor de turisme, Alfredo Ferré ha felicitat aquesta nova iniciativa turística tot dient que “permet posar en valor el patrimoni de la ciutat i oferir un nou atractiu als seus visitants”. Finalment també ha recordat que mensualment s’anunciaran les visites a l’Agenda de l’Oficina de Turisme de Tortosa.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 8 d’agost del 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada