dimecres, 27 d’agost del 2014

Presentació de la programació del Teatre Auditori Felip Pedrell




Aquesta nova temporada el Teatre Auditori Felip Pedrell disposarà d’una nova web

El regidor de Cultura, Joaquim del Pino i la directora de la regidoria de cultura, Mª José Bel, han presentat els detalls de la nova programació de la temporada de tardor del Teatre Auditori Felip Pedrell.
Aquesta temporada manté la línia encetada en els darrers anys i incorpora tres obres teatrals per a tots els públics, tres concerts i tres espectacles infantils.
D’entre les novetats hi destaca l’espectacle de màgia del Mag Lari que tindrà lloc el proper 21 de setembre a les 19:00h.
També cal donar una especial atenció a les obres teatrals, ja que hi destaquen noms d’important rellevància a l’Estat espanyol, com és el cas de Juan Echanove i  María Galiana, en la seva obra “Conversaciones con mamá” que arribarà a Tortosa el 19 de desembre.
Altres de les obres que hi destaquen a la cartellera són “Confessions de dones de 30”, un espectacle que dóna l’oportunitat de conèixer una conversa íntima entre les tres actrius i que es farà el dia 3 d’octubre a les 22:00h i “Lo tuyo y lo mio”, una comèdia musical que explica la història dels protagonistes mitjançant un recorregut en el temps a través dels èxits musicals dels 60 fins a l’actualitat. Es podrà veure al Teatre Auditori Felip Pedrell el 14 de novembre a les 22:00h.
I per a la canalla, arriben els tradicionals Diumenges en família, amb noves propostes com l’espectacle “Sense Solta”, “Viatge a l’illa del tresor”, interpretat amb titelles i basat en el famós clàssic de la literatura “L’illa del Tresor” i “Pianissimus circus”, un espectacle emmarcat dins de les tendències del nou circ i que compta amb emocions i diversió assegurades de la mà de la companyia Cirquet Confetti.
D’altra banda, també s’ha informat dels concerts que tindran lloc aquesta temporada, com és el cas del Memorial Monclús, a càrrec de la Banda Municipal de Música de Tortosa i que tindrà lloc el pròxim 27 de setembre a l’església del Roser.
El tradicional Concert de Santa Cecília se celebrarà el 21 de novembre a les 22:30h i compta amb destacades innovacions per part de la Banda Municipal de Música de Tortosa, com ho és la nit de ball que es farà el mateix dia del concert.
I com ja és tradició, un any més arriba “Lo misteri de Nadal”, de la mà de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.
També es va avançar que de cara al gener, es preveu que actuï a Tortosa la Jove Orquestra Nacional de Catalunya.
Finalment, també han informat que a partir del 2 de setembre el Teatre Auditori Felip Pedrell disposarà d’una nova web (www.teatreauditoritortosa.cat) que posa a l’abast de l’espectador tota la informació de la nova programació, així com també l’opció de la venda d’entrades on-line que permet escollir el seient i imprimir-les des de casa sense que suposi cap mena de recàrrec.
A més, el nou web permetrà conèixer millor el teatre de referència de les Terres de l’Ebre disposant d’una detallada informació i suport fotogràfic de les seves sales i dels serveis que disposa. L’espectador també tindrà l’oportunitat de subscriure’s gratuïtament des de la web al butlletí del teatre, per rebre’l a casa i informar-se de les futures programacions.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 26 d’agost del 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada