dimarts, 26 d’agost del 2014

Presentació de la 3ª tarda de cinema i fotografia de muntanya de Tortosa





El certamen tindrà lloc el proper 20 de novembre, a les 18:00h, al Teatre Auditori Felip Pedrell

El regidor de turisme, Alfredo Ferré, ha presentat la tercera edició de la Tarda de Cinema i Fotografia de muntanya de Tortosa/ Memorial Joan Sabaté Geladó, juntament amb els membres de la UEC Tortosa i ha desitjat que “la 3era edició sigui un èxit de convocatòria i d’assistència” i ha animat a la ciutadania a participar-hi.
El festival consistirà en dues modalitats, la producció audiovisual i la fotografia, de les quals es premiaran els millors treballs presentats al concurs. El primer premi tindrà un valor de 250€, mentre que el segon serà de 125€. El període d’inscripcions serà fins l’11 de setembre i tots els temes han d’estar relacionats amb els esports de muntanya.
Una de les membres de la UEC Tortosa, Pili Mauri, ha informat que en aquesta tercera edició “s’està acabant de consolidar el festival”, ja que vol arribar a tota la família. També ha explicat que “es farà un vídeo promocional del certamen”. Es tracta d’un vídeo inèdit de Joan Sabaté que es difondrà per la xarxa i als mitjans de comunicació.
A més, el certamen d’aquest any compta amb una novetat important, la incorporació del Premi Especial Esportour a les Terres de l’Ebre, en el qual es pot presentar qualsevol vídeo d’esport, tenint en compte que ha d’estar gravat a les Terres de l’Ebre. El premi consta de tres modalitats: Esports de muntanya, esports de riu i esports de mar. S’atorgarà un premi per modalitat valorat en 200€ i un trofeu.
Finalment, el president de la UEC Tortosa, Carles Balagué, ha volgut recordar que aquest festival vol ser un homenatge a la figura de Joan Sabaté, “company de la UEC i que ja fa anys que no està amb nosaltres”.
Sabaté era un dels membres més aficionats a la fotografia i al muntatge de vídeos, però va perdre la vida en un accident de muntanya.
El festival tindrà lloc al Teatre Auditori Felip Pedrell el proper 20 de novembre a les 18:00h.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 25 d’agost del 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada