diumenge, 24 d’agost del 2014

Presentació del programa de les Festes de la Cinta 2014




Més de 130 activitats, la tronada de fi de festa i el concert de Els Manel completen la graella d’aquesta nova edició

El regidor de festes, Domingo Tomàs, ha estat l’encarregat de presentar la nova programació de les Festes de la Cinta. L’edició d’aquest any tindrà lloc del 4 al 8 de setembre i compta amb diverses activitats i propostes per a tots els públics.
El regidor ha informat dels principals concerts que tindran lloc a l’escenari del Parc Municipal Teodor González (Manel, Krator, la Reina del Blackjack, El Son de la Chama i Gipsy Latin), així com també les diferents orquestres que actuaran a l’escenari de la terrassa de l’Auditori Felip Pedrell (Meravella, Pennsylvania i Nueva Alaska).
La darrera nit de les festes incorpora novetats amb l’espectacular tronada de fi de festa, que es farà a banda dels tradicionals focs d’artifici, i el concert-ball-folk de música d’arrel amb Germà Negre, una formació que presenta una proposta musical “alegre, desenfadada i fresca”.
Finalment, Tomàs ha recordat que la lectura del pregó de les festes i la presentació de les pubilles i pubilletes tindrà lloc el proper dissabte 30 d’agost al Parc Municipal i ha recordat que en questa edició també s’ha seguit el model engegat des del 2011 que “incorpora tots els matisos i propostes que la ciutadania ens ha anat fent”.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 19 d’agost de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada