dijous, 10 d’abril del 2014

Òmnium Cultural Terres de l'Ebre, celebra el Pastisset Party a Tortosa





L’endemà del rebuig a la competència per fer la consulta, Òmnium Cultural Terres de l’Ebre organitza el Pastisset Party

Una nova edició del Pastisset Party té lloc a Tortosa per tal de reivindicar la voluntat dels catalans just després del rebuig per part del Congrés dels Diputats.
Aquest acte d’Òmnium Cultural Terres de l’Ebre, pretenia apropar a la ciutadania la situació catalana i animar-los a participar en l’activitat.
L’acte, dintre del marc de la campanya “Un país normal”, consistia en estripar un “no”, en total els 299 de la cambra del Congrés i dipositar-lo en una urna. En acabar l’acte, s’han enlairat uns globus verds que simbolitzen els 47 sís obtinguts a la cambra.
Tots aquells que ho han desitjat han pogut degustar el producte típic de les nostres terres, el pastisset i acompanyar-lo amb una mica de mistela.
Durant l’acte també s’ha dut a terme la lectura d’un manifest, per part de la presidenta d’Òmnium Cultural Terres de l’Ebre, Dolors Queralt, en el qual ha manifestat la voluntat dels catalans per poder decidir el seu futur en el proper 9-N, així com la defensa de la nostra llengua, entre d’altres temes.
Des de l’associació s’aniran organitzant altres actes dintre del marc d’aquesta campanya arreu del territori i se seguiran organitzant més “Pastisset Party” a la zona.


Tortosa, dimecres 9 d’abril de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada