dimarts, 9 de setembre del 2014

Concert solidari per a la restauració de la capella de la Cinta







Les millors agrupacions musicals de la ciutat s’uneixen a l’acte benèfic

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta, organitzà un concert solidari per tal de recaptar fons per a la restauració de la capella de la Cinta.
Diferents agrupacions musicals i corals de la ciutat van actuar a l’Altar Major de la Catedral de Santa Maria de Tortosa davant de centenars de persones que també van sumar-se a la causa.
L’Orfeó Tortosí va donar el tret de sortida amb la interpretació de les cançons “Señor me cansa la vida” i “Un núvol blanc”.
També hi destaca l’espectacular actuació del Cor Flumine amb cançons com “Oh Happy Day” o “Hallelujah!”, entre d’altres.
El concert va comptar amb l’actuació d’un dels clàssics referents de les nostres terres, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que van cantar “El Fandango dels Adéus” i “Mare”.
Sheherazade Ensemble, va ser una altra de les formacions que participà en l’acte.
La cloenda va ser a càrrec de la Banda Municipal de Música de Tortosa, amb la típica “Sardana tortosina”, “l’Himne de Tortosa” i “l’Himne a la Verge de la Cinta”. L’Himne de la Cinta va ser interpretat per tots els participants al concert amb l’acompanyament del públic.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 3 de setembre de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada