diumenge, 23 de novembre del 2014

Presentació del llibre "100 situacions extraordinàries a l'aula"







Es presenta el llibre “100 situacions extraordinàries a l’aula”, de Jordi de Manuel i Paz Monserrat a Tortosa

La Llibrera Viladrich va acollir l’acte de presentació del llibre “100 situacions extraordinàries a l’aula”, de Jordi de Manuel i Paz Monserrat.
L’acte va ser presentat pel director de l’Institut Joaquim Bau, Sisco Lahosa i per l’exprofessora de clàssiques, Mª Pilar Cid.
Lahosa destacà que “és un llibre que parla de la feina del professor, però sobretot de la formació acadèmica” i que “és de lectura fàcil i entretinguda, apta per a tots els públics”.
Finalment, va voler remarcar el fet que “parla d’un ofici on d’ensenyar també en podem aprendre”.
Per la seva banda, la Pilar Cid, explicà que “és una narració molt àgil i amb un cert punt d’intriga” i que pretén “tractar amb benvolença els alumnes i els pares mitjançant els relats amables”.
Finalment, els autors, Jordi de Manuel i Paz Monserrat van explicar que es tracta d’un llibre que fa tot un recorregut pel món educatiu, des de les aules del parvulari fins a les de la universitat, tot recollint vivències, fets i experiències de professors, estudiants, pares i mares.
El llibre, destaca pel seu contingut ple de metàfores, realisme i fins i tot ironia, que complementen el conjunt d’emocions variades que experimenta el relat.
Amb tot plegat, aquesta obra vol posar en valor la feina del sector de l’ensenyament, sovint infravalorada i silenciada, mitjançant el relat de totes aquestes experiències, que fan que al lector li resultin ben properes.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 14 de novembre de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada