divendres, 7 de novembre del 2014

VIII Fira del Rovelló d'Alfara de Carles






El 18 i el 19 d’octubre es va celebrar la VIII edició de la Fira del Rovelló d’Alfara de Carles

Dissabte es va fer l’obertura del recinte firal i de les exposicions al públic.
A les 11:00h es va fer un taller de Pauma a la plaça de l’església i també es va iniciar la ruta turística basada en la vida del bandoler alfarenc pels diferents carrers del municipi. Tots els participants a la ruta van tenir l’opció de guanyar el premi del sorteig d’una nit a l’allotjament per a dues persones a l’Alberg Alfara.
A partir de les 12:30h es va iniciar la recollida de les fotografies dels participants al VI Concurs de Fotografia i a les 20:00h es prestà el projecte de museïtzació del museu municipal, amb un tast de vins de la Terra Alta.
El darrer dia de la mostra, els més petits van poder participar a la gimcana “Troba els nostres raconets” i gaudir dels grups musicals d’animació.
De 12:00h a 13:00h i a les 19:00h es va poder visitar el Museu Municipal, en la seva jornada de portes obertes.
De 12:30h a 14:30h es va fer la recepció dels rovellons i cistells participants al 8è concurs del rovelló i a les 19.30h van lliurar els premis del 8è Concurs del Rovelló i del 7è Concurs de Fotografia.
A les 20:00h es va presentar els llibre “Aus del Port”, a càrrec de Joan Antoni Muyas i Bercet.
A més, durant els dies de la fira, es van poder visitar altres exposicions, d’entre les quals en destaquen: l’Exposició dels rovellons i cistells participants al concurs, l’Exposició de les eines de treball al camp i demostració de tornejat en fusta, l’Exposició de cabassos, cistells i tot tipus d’estris fets de cànem, anomenada “La Cabassera” i la Mostra d’animals de granja a l’Era de la Vila.


Alfara de Carles, Terres de l’Ebre, 20 d’octubre de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada