dijous, 6 de març del 2014

Jornada de "l'èxit del fracàs" a Tortosa




El passat dimecres 26 de febrer es va celebrar la jornada “l’Èxit del fracàs” a l’Aula Didàctica del Museu de Tortosa

La jornada “l’èxit del fracàs”, fou organitzada per part d’UOC Tortosa, de la UOC  Business School i d’ADEDE Terres de l’Ebre.
L’acte va ser presentat per part de la Sra. Teresa Nielles, delegada de la UOC a Tortosa, el Sr. Ferran Bel, alcalde de Tortosa i el Sr. Joan Torrent, director de la UOC Business School que van destacar que aquesta jornada ““vol transmetre el valor del fracàs com un instrument molt útil per a l’emprenedoria, la gestió i la direcció d’empreses”.
L’alcalde de Tortosa, va col·laborar amb l’acte explicant un moment de fracàs relacionat amb el món de la política i digué que “el fracàs és el pas previ per aconseguir l’aprenentatge”.
L’acte s’inicià amb una presentació del concepte del fracàs i la seva posició vista des d’un punt filosòfic, a càrrec de la Sra. Marta Zaragoza, professora de la UOC, la qual també va voler fer referència al tradicional i conegut “Mite de la caverna”.
L’acte també va comptar amb una taula rodona i un debat amb diferents professionals, de l’anomenada “fila zero”, que van explicar les seves experiències personals amb el fracàs i l’èxit, d’entre els quals hi destaquen Jeroni Castell, xef del restaurant Les Moles, Assumpció Colom, directora de màrqueting de Grisverd, Joan Antó, president executiu de Perfect Group o Carol Allepuz, gerent de Fergarcia.


Redactat per: Irene López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada