dimarts, 18 de març del 2014

Presentació de les 7enes Jornades de l'Abadejo




Del 13 de març al 20 d’abril es podrà gaudir de les 7enes jornades de l’abadejo als establiments de Tortosa, Bítem, Campredó, Els Reguers i Jesús

El passat dimarts 11 de març es va fer la presentació de les  7enes Jornades de l’Abadejo al Mercat Municipal, on es van dur unes demostracions d’alguns dels establiments tortosins més destacats que hi participen, per tal que aquells que volguessin les poguessin degustar.
El regidor de turisme, Alfredo Ferré va explicar que “és important que es presenti abans de la temporada turística” i  va voler agrair la tasca que fan per promocionar la ciutat.
D’altra banda, Margaret Nofre, presidenta de l’associació Platigot, explicà la tradició que caracteritza el nostre municipi “el primer consumidor de peix de tota Catalunya” i que l’abadejo “és un producte adoptat i tradicional”.
Informà que en aquestes jornades hi ha participat més d’una quarantena d’establiments que oferiran menús tancats al preu de 25€ i l’oferta d’una tapa d’abadejo i una beguda per 2,50€.
També hi haurà la possibilitat de fer una ruta de tapes al llarg de 10 establiments, on amb 25€ s’haurà pogut fer una completa degustació.
Finalment, Margaret Nofre va donar les gràcies a la Corporació Municipal i a l’Associació de comerciants del Mercat Municipal per haver fet possible la degustació i la demostració un any més.
A continuació es va fer un brindis per l’èxit d’aquestes jornades i es convidà a tots els assistents a degustar els productes.


Tortosa, 11 de març de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada