diumenge, 28 de juny del 2015

El 24-M s'inicia sense incidències i amb més participació a les urnes








Gairebé tots els col·legis electorals de la ciutat registren un 35% de participació al migdia

Els col·legis electorals de Tortosa han obert les seves portes sense cap incidència i al llarg d’aquest matí, els ciutadans i ciutadanes s’han anat acostant amb les paperetes als seus punts de votació.
Prop de les 13:00h del migdia, gairebé tots els col·legis electorals de la ciutat registraven un total de participació del 35% del cens.
Durant el matí, els candidats de les diferents formacions polítiques també han anat a dipositar les paperetes a les urnes.
El candidat de CIU i actual alcalde, Ferran Bel, ho ha fet a les 12:30h, al col·legi electoral de l’Espai Multiusos de Remolins, acompanyat de la família i de la número dos i tinent d’alcalde, Meritxell Roigé.
En les posteriors declaracions a la premsa, ha dit que “la climatologia està ajudant a la bona participació, des d’on aprofito per fer una crida a la ciutadania” i que “de moment, no s’ha registrat cap incidència”.
Ha destacat que “hi ha més participants que en els passats comicis” i que “avui és el moment en què han de decidir els tortosins i tortosines i és important que ho facin”.
Finalment, ha agraït la feina de tota la gent de les meses, els apoderats, els interventors i els votants i ha afegit que “cal esperar els resultats finals, però nosaltres som optimistes perquè hem fet la feina com s’havia de fer”.
Pel que fa a la resta de candidats, el més matiner de tots ha estat el candidat d’ERC, Josep Felip Monclús, que ha efectuat el seu vot al col·legi electoral de Ferreries, al igual que el candidat de PXC, Jordi Casanova.
El candidat socialista, Enric Roig, acompanyat de la família i dels representants de la llista, ha votat a les 11:30h al col·legi electoral de la UNED. Qui també ha anat al punt de votació amb un bon nombre de representants de la seva llista ha estat el candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan i el candidat de la CUP, Xavier Rodríguez, que han votat als col·legis electorals de l’Escola d’Art i Disseny i a l’Ajuntament, respectivament.
No serà fins a les 20:00h del vespre que es tancaran els col·legis electorals i es començarà a fer l’escrutini dels vots.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 24 de maig de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada