divendres, 19 de juny del 2015

Reobertura al trànsit del carrer Ferran Arasa i del Camí del Mig





El carrer Ferran Arasa, del Temple i el Camí del Mig, del Grup el Temple han reobert a la circulació, un cop finalitzades les actuacions

Després d’haver finalitzat les obres d’urbanització integral del Pla Parcial Temple Sud, el carrer Ferran Arasa ha tornat a obrir-se a la circulació. Aquestes millores permetran facilitar la circulació dels vehicles als Portals de la ciutat, ja que la Plaça del Bimil·lenari enllaçarà directament amb la Rambla Ferran d’Aragó i la Comissaria dels Mossos.
També s’ha reobert la circulació i el pas de vianants al Camí del Mig, que millora els seus accessos amb l’habilitació de dos carrils per a la circulació i un carril bici. Incorpora un nou tram d’enllumenat al llarg de tot el camí i s’ha arranjat l’espai que connecta el camí del Mig amb el pont del Bimil·lenari.
A més, des de l’Ajuntament també s’ha anunciat que s’evitarà el pas de vehicles de gran tonatge pel mig del barri, per tal d’evitar les molèsties de la ciutadania, millorar les condicions de vida dels veïns del barri del Grup el Temple i poder pacificar el trànsit en aquesta zona de la ciutat.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 16 de maig del 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada