diumenge, 21 de juny del 2015

Míting de CIU a Jesús







“Busqui, compari i si troba quelcom millor, voti-ho”, deia el candidat a l’alcaldia de Tortosa, Ferran Bel

Aquesta tarda s’ha celebrat el míting central de CIU a l’Institut Daniel Mangrané de l’EMD de Jesús on ha intervingut l’encara alcalde del municipi, Pere Panisello, l’alcaldable, Víctor Ferrando i el candidat de CIU a Tortosa, Ferran Bel.
L’acte ha comptat amb una nombrosa assistència entre els quals destaquen regidors, representants del Serveis Territorials de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, els representants de l’Ajuntament de Tortosa, a més dels jesusencs i jesusenques.
En primer lloc, ha intervingut l’alcalde de l’EMD de Jesús, Pere Panisello, que ha volgut fer una valoració dels darrers anys de mandat, destacant actuacions com  la creació del parc saludable de la gent gran, el nou punt jove de la biblioteca, la disponibilitat d’un nou dipòsit d’aigua, la creació del consell de participació ciutadana, el continu suport al teixit associatiu, la XX edició de la Fira de l’Oli, l’adquisició del nou camió de la brigada municipal o el projecte de la variant de la C-12.
Panisello s’ha mostrat “molt satisfet” amb la gestió de l’hospital de Jesús, al igual que “per la sensibilitat que s’ha tingut des de l’Ajuntament de Tortosa que ha fet possible que aquestes actuacions hagin estat viables econòmicament”.
Ha dit que “tot i la crisi hem pogut sortir-nos-en prou bé” i que “tenim l’administració sanejada i complim els requisits que ens duran una millor garantia de futur”.
En referència al nou candidat ha dit que “ espero que el suport que m’heu donat a mi aquests anys el seguiu donant a Víctor Ferrando” i que “poques candidatures presenten tota la llista de l’equip i ningú dubta que Víctor serà el proper alcalde”. Ha afegit que “Víctor és una a¡persona atenta i amb il·lusió pel poble de Jesús”.
També ha explicat que s’ha de tenir clar el funcionament de les votacions, ja que amb la papereta blanca voten els regidors de Jesús i també la llista de Tortosa i a la verda, només voten el candidat jesusenc.
En relació a les paperetes ha dit que “no oblideu que a la blanca està Ferran!”, del qual ha destacat que “en els seus vuit anys d’alcalde ja sabem tots el canvi que s’ha fet a Tortosa”. “Ferran és una persona amb el cap molt ben moblat i és un líder nat que té un equip compacte i que sap gestionar-ho tot”, deia Pere Panisello abans de recordar que “a la llista de Tortosa també trobem dos jesusencs, Dolors Queralt i Aitor Pérez-Codorniu”.
Ha finalitzat el seu parlament dient que tot i ser el teloner, “he intentat ser l’alcalde de tots i atendre a tothom”. Ha agraït la confiança que la ciutadania ha dipositat amb ell i la feina feta de tots els seus regidors.
A continuació, el candidat de CIU a Jesús, Víctor Ferrando, ha agraït a Pere Panisello i a Ferran Bel el fet que apostessin per ell per ser el relleu a l’alcaldia i també a la militància per haver-lo recolzat.
Ha explicat el funcionament de les votacions amb una representació amb els colors de les paperetes a l’escenari i ha presentat els 12 membres de la llista.
En relació a les actuacions ha parlat del nou consultori mèdic, d’una possible pista poliesportiva tancada, de la gestió dels terrenys de la deixalleria, d’apropar l’administració a les noves tecnologies o d’impulsar el Consell de Participació Ciutadana.
Finalment, ha volgut agrair el suport de la família i ha dirigit unes paraules de record cap als seus pares que deien que “tot costa un esforç i no ens plou res del cel”.
Per la seva banda, el candidat a l’alcaldia de Tortosa, Ferran Bel, ha dit que “primerament cal mirar i llegir bé el programa per plantejar-se si hi ha algun equip com aquest perquè aquesta carta de presentació només la tenim nosaltres”. De la llista jesusenca ha destacat que “compta amb gent que té vocació per treballar i amb gent que està molt ben preparada”. Ha expressat que “qualsevol persona, en algun moment, hauria de dedicar el seu temps al servei de la gent del seu poble des dels Ajuntaments”.
També ha volgut fer referència a la coneguda frase del director de la CAM, Manuel Luque, dient a la ciutadania jesusenca que “busquin, comparin i si troben quelcom millor, votin-ho”.
Bel ha explicat que “mirant la història dels darrers deu anys no veig el compromís pels pobles del nostre municipi des de cap altra formació política” i en relació al conveni del 2011- 2015 entre l’Ajuntament de Tortosa i les EMD’s ha recordat que “gràcies a aquest conveni, el pressupost municipal s’ha reduït un 8%” i que “els que ara diuen que són els defensors, en aquell moment van fer tot el boicot que van poder”. Ha dit que “la realitat es demostra amb fets i no amb paraules” i s’ha referit a la resta de formacions que es presenten a Tortosa dient que “no presenten gent de Jesús ni de cap altre poble a les seves llistes”.
Pel que fa a les eleccions ha recordat que “nosaltres som de tots els colors però a Jesús, especialment, del verd i el blanc de les paperetes” i que “l’únic objectiu de les altres forces polítiques és anar en contra de les majories  absolutes”.
Finalment, ha dit que el seu equip és “proper i obert al diàleg” i que “ara més que mai, pensant a llarg termini, s’ha de fer de Jesús un poble de referència”.


Jesús, Terres de l’Ebre, 15 de maig de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada