dimecres, 17 de juny del 2015

Enganxada de cartells de la campanya electoral a Tortosa







Tortosa dóna el tret de sortida a la campanya electoral amb la tradicional enganxada de cartells a la Plaça de l’Ajuntament

Els candidats de la majoria de formacions polítiques que es presenten a l’alcaldia de la ciutat de Tortosa han donat el tret de sortida a la campanya electoral, a les 24:00h, amb la tradicional enganxada de cartells a l’espai habilitat a la Plaça de l’Ajuntament.
La ciutat de Tortosa finalment comptarà amb un total de nou candidatures: CIU, ERC, PSC, Movem Tortosa, CUP, PP, PXC, Som Tortosa i Democràcia Nacional.
Des del grup de CIU, el seu candidat i alcalde en funcions, Ferran Bel, ha comptat amb el recolzament de tots els membres de la llista, a més d’una àmplia representació de la militància del partit que han fet onejar banderes amb la senyera i l’estelada amb crits de “alcalde, Ferran Bel!”.
Després d’enganxar el cartell, que duu per lema “Sumem per Tortosa”, amb les inicials del candidat i el signe +, Ferran Bel, ha explicat que “es tracta d’una campanya en positiu” i que “en aquesta campanya hi haurà partits d’extrema dreta i d’extrema esquerra que extremen el seu missatge, però la nostra candidatura és de gent centrada, no ens trobaran a cap extrem”.
Bel, que opta per tercer cop a l’alcaldia de Tortosa, ha volgut recordar la feina feta des de CIU durant els 8 anys de mandat. Posteriorment, tots els membres de CIU s’han fet una fotografia de grup als porxos de la Plaça de l’Ajuntament.
El candidat d’ERC, Josep Felip Monclús, acompanyat de bona part de la seva llista s’ha mostrat favorable a dur a terme una campanya centrada en el procés que està vivint el país, sota el lema “Tortosa, una nova ciutat per a un nou país”. Ha explicat que “ens comprometem a treballar per fer realitat aquesta ciutat del nou país i donar resposta a la ciutadania”.
D’altra banda, el candidat del PSC, Enric Roig, acompanyat de la militància i els membres de la llista amb banderes vermelles, han encapçalat una altra de les enganxades més multitudinàries de la ciutat.
El candidat socialista ha presentat el seu cartell amb el lema “Atreveix-te, vota Roig”.  Ha dit que “demana suport a la ciutadania per canviar la ciutat en un moment de crisi econòmica i social” i ha recordat que el seu partit “és l’alternativa més clara a l’actual govern” i que “prioritzarem la generació d’ocupació”.
A la Plaça General Cabrera, el líder de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha demanat suport a la ciutadania per “fer realitat el canvi més necessari que mai al consistori” i s’ha compromès a “generar ocupació i fer una ciutat més social”. El lema del seu cartell és “Junts, movem Tortosa”.
Els representants de la CUP, encapçalats pel seu líder, Xavier Rodríguez, han enganxat el cartell electoral, sota el lema “Fem Tortosa, fem país, per canviar-ho tot”, en un lloc poc habitual i no habilitat per aquest ús, com ho és el nou aparcament soterrat del “Centre Històric” ubicat al C/ Montcada. Aquest ha estat un acte de protesta per denunciar “la privatització de terrenys públics i la construcció de la nova seu de la Delegació del Govern”.
A la Plaça de l’Ajuntament també ha enganxat el seu cartell el candidat de PXC, Jordi Casanova, mentre que els candidats del PP i de Democràcia Nacional no han assistit a la penjada de cartells.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 8 de maig del 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada