dilluns, 20 de juliol del 2015

Presentació de la campanya de CDC "Benvinguts al Futur" a Tortosa






Josep Rull, el secretari general de CDC, visita Tortosa en l’acte de presentació de la campanya “Benvinguts al Futur” de CDC

El Centre Cívic de Ferreries ha acollit l’acte de presentació de la campanya “Benvinguts al Futur” de CDC, de cara a les eleccions del proper 27-S, a les Terres de l’Ebre.
La presentació ha estat a càrrec del president de CDC a Tortosa, Xavi Nadal i de l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.
A continuació, els militants de les Terres de l’Ebre han dut a terme una sessió de propostes per tal de defensar les votacions del proper 27-S.
La jornada va finalitzar amb els parlaments de cloenda per part del secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull, que ha explicat que “cal impulsar propostes de territori i posar-ho en comú” i que “Catalunya no és viable sent una autonomia de l’Estat Espanyol, però sí que ho és sent independent, igual que en el cas d’Àustria o de Dinamarca”.
Ha afegit que “cal treballar per l’equitat social i per la millora de les condicions del qui treballa” i que “a Àustria i Dinamarca tenen entre un 8 o un 9% d’atur quan tot va malament”.
En relació a CDC, ha dit que “aquest és un partit que parla clar, un partit pragmàtic, moderat, pactista i dialogant”.
Rull, també ha esmentat algunes de les millores del futur Estat català com, per exemple, “tindrem unes pensions garantides amb l’Estat espanyol, necessitem un sistema de beques molt més just i potent, no hem de pagar peatges eternament i decidirem un cabal ecològic per l’Ebre en positiu”.
D’altra banda, ha remarcat el caràcter plebiscitari de les eleccions del 27-S i ha dit que “a Espanya ho resolen tot posant el President als Tribunals”. Ha explicat que el proper mandat serà “un mandat clar i explícit” i que al llarg de la campanya pel 27-S, “hem de ser capaços d’adreçar-nos al cap i al cor de la gent”.
Finalment, ha parlat de Catalunya dient que “som un país extraordinari que va aconseguir que a cada metre hi hagués un català defensant-lo”, fent referència a la Via Catalana del 2013 i dient que “Catalunya també és el país del món que recapta més en solidaritat, com és el cas de La Marató de TV3”. Ha conclòs el seu parlament demanant “força de voluntat  determinació” a la ciutadania i defensant que “com els catalans no sabem que és impossible, el 27-S guanyarem la llibertat d’aquest país”.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 4 de juliol de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada